MYPLANT & BAHÇE 
Uluslararası Bahçecilik Fuarı

[ 21.09.2020 / 23.09.2020 ]

  • Fuar Adı : MYPLANT & BAHÇE 
Uluslararası Bahçecilik Fuarı
  • Sektör : Bahçe Malzemeleri ve Aksesuarları
  • Fuar Alanı : Fiera Milano Nuovo Polo
  • Organizator :
  • Ülke : İtalya
  • Şehir : Milan (Milano)
  • Başlangıç Tarihi : 21.09.2020
  • Bitiş Tarihi : 23.09.2020

FUAR BİLGİLERİ

Fuar hakkında

Myplant & Garden, çiçek ve bitki, proje, inşaat ve yeşil sektörlerden gelen talepleri karşılamayı başaran fuar olduğunu kanıtladı. 
Myplant & Garden, şirketler için bir araç olduğunu kanıtladı: ilk baskısından bu yana yeni teşvikler, pazarlar, fikirler ve yeni ve çeşitli bir ziyaretçi profili oluşturmuştur.

<span style="\\&quot;color:" rgb(34,="" 34,="" 34);="" font-family:="" arial,="" verdana,="" sans-serif;="" font-size:="" 12px;\\"="">Myplant & Garden, 8 makro sektörü (fidanlıklar, çiçekler, dekorasyon, inşaat, makine, hizmetler, bahçe bakımı, tencere ve kaplar) aracılığıyla tüm yeşil endüstriyi sergileyen ve tanıtan tek etkinliktir. 2020'de lider sergi: orada olmak, fark yaratmak, ağ kurmak, mümkün olan en iyi fırsatları yakalamak, bulunacak başka hiçbir yerde bulunmayan muhataplara ve hedeflere ulaşmak demektir.

Uzmanlar, girişimciler, tüccarlar, teknisyenler, kurumlar, tasarımcılar, gazeteciler, trend belirleyiciler ve Avrupa başkentlerinin idareleri Myplant & Garden'a giderek daha fazla güveniyor.
Güven, sergi alanındaki toplantılar sırasında elde edilen sonuçlar ile doğrulanmaktadır - giderek daha doğru, uyarıcı ve önemli, uluslararası alıcıların delegasyonlarıyla iş toplantıları, konferanslar ve randevular.
 
Rakamlara ek olarak, Myplant, duyguların, pozitivitenin ve coşkunun yolunu çizdiği, yeni perspektiflerin değerlendirildiği, yeni trendlerin ve yenilikçi çözümlerin belirlendiği an oldu.
 
Avrupa'daki en büyük sergi merkezinde uluslararası bahçecilik, peyzaj ve bahçe jet-setinin buluşacağı 2020 hedefi, sektör haberlerini tanıtmak, yenilikçi ürünler, hizmetler ve temasları teşvik etmek, ekonomik kalkınma fırsatlarını teşvik etmek , üretimde mükemmelliği artırmak, Made in Italy ve dünyanın geri kalanı arasındaki karşılaştırmayı teşvik etmek, teknik, teknolojik ve profesyonel güncellemeler için fırsatlar sunmak.
Büyüme yolunda, Myplant & Garden'ın 2020 baskısı, uluslararası alıcıların ve yüklenicilerin araştırılması ve seçimine daha fazla ivme kazandıracak, en büyük satın alma / satış uluslararası markaları, kentsel yöneticilerin büyük isimlerini toplayacak rejenerasyon projeleri, İtalya'nın her yerinden binlerce alıcı, İtalyan illerinden kamu idareleri, Avrupa'dan özel ve kamu yeşil alanlarının yöneticileri - oyun alanları, spor, kentsel planlama, turizm için.
Aynı zamanda ticaret fuarı, sektör için mevcut alaka düzeyi temaları ile seminer ve atölye çalışmalarından en çok gelişecek, İtalyan çiçek pazarlarının geri dönüşünü vurgulayacak, dekorasyon temasını geliştirecek, özel alanlara sahip olacak makine, yeşil tasarım, ağaç yetiştiriciliği, spor alanları, yeşil bina ve Akdeniz boyunca gerçekten eşsiz, daha eksiksiz, zengin, derin ve enine bir teklifi pekiştirecektir.
 
Myplant & Garden - International Green Expo, sektörü temsil eden bir grup şirketin oluşturduğu Myplant & Garden Consortium'un desteğiyle VGroup tarafından organize edilmektedir.
Untitled Document
Tur Kodu Hava Yolları Otel Bilgisi Baş. Tarihi
Bit. Tarihi
2 Kişi Oda
Kişi Başı
Tek Kişi
Oda Farkı

İTALYA VİZE BİLGİ TİCARİ/TURİSTİK

 

  1. Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
  2. İmzalı pasaport
  3. Vize başvuru formu; imzalı
  4. Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk hitaben, seyahatin amacı açıkca belli olacak şekilde (Tarih amac şehir) Türkçe olarak yazılmış ve imza sürküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilkeçesi,
  5. Ticari ziyaretler icin Gideceğiniz ülkedeki firmadan adınızın&soyadınızın, seyahat maksadınızın ve seyahat tarihlerinizin açıkca belirtildiği DAVETİYE fotokopisi yada faksı, yada fuar kartı
  6. 2 adet Biometrik fotoğraf, son 6 ay icerisinde cekilmiş olmalı
  7. Süresi geçmemiş olan İmza Sürküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
  8. Faaliyet Belgesi aslı
  9. Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
  10. Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
  11. Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 EURO teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur, FUARTOUR TARAFINDAN YAPILMAKTADIR
  12. Evliyseniz Evlilik Cüzdanı fotokopisi,
  13. T.C. Kimlik arkalı&önlü fotokopisi,
  14. Uçak otel fotokopisi,
  15. Banka hesabı aslı yada bankadan döküm kaşeli imzalı imzalayan yetkilinin imza sirküleriyle beraber
  16. Maddi durum evrakları tapu,ruhsat gibi
  17. Öğrencilerden ek olarak öğrenci belgesi
  18. 18 Yaşından küçükler için anne ve babadan muhaffakatname aslı

SSK LI CALIŞANALRDAN EK OLARAK

  • SSK İşe Giriş Bildirgesi fotokopisi,
  • SSK Hizmet Dökümü,
  • Çalışmakta oldukları işyerinden son 3 aylık Maaş Bordro fotokopisi,

EMEKLİLERDEN EK OLARAK

  • Emekli olduğuna dair belgeler: emekli cüzdanı,emekli hesabı gibi

NOT

  • Yeni pasaport almış yada daha önce ret almış kişiler Pasaport Şube Müdürlüğü’nden alacakları Protokol yazısı ile müracaat edebilirler.
  • Pasaportlarında gidilecek ülkenin daha önceden alınmış vizesi bulunmayanlar görüşmeye cağrılabilir
  • Pasaportun ilk alış tarihi 10 yıldan eski olan pasaportlara vize verilmemektedir

  

Diğer Fuarlar